Κατασκευές


Η "Aλέξανδρος Γ. Δημόπουλος", εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε το 1919, έρχεται να σας διαβεβαιώσει με αξιοπιστία και συνέπεια ότι στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας μεταλλικών κατασκευών κατέχει μια σημαντική θέση με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, την άψογη εμφάνιση και τις προσιτές τιμές των προϊόντων της.

Η συνεχής αναζήτηση και ανανέωση τόσο των πρώτων υλών όσο και των σχεδίων, μας υποχρεώνει να σας ενημερώνουμε συνεχώς και ελπίζουμε μέσα από αυτή τη νέα μας προσπάθεια στο διαδύκτιο να σας φέρουμε πιο κοντά μας.

Είμαστε, τέλος, σε θέση, εκμεταλλευόμενοι τον άρτιο μηχανολογικό και σχεδιαστικό μας εξοπλισμό, να καλύψουμε άμεσα κάθε ειδική παραγγελία και κατασκευή.

Μπορεί σε πολλούς να αρέσει το παλαιό και το μοντέρνο συγχρόνως, αλλά για να τα παντρέψεις μεταξύ τους είναι μια τέχνη πολύ δύσκολη. Αυτό το πάντρεμα των εποχών δημιουργεί μια γλυκιά ζεστασιά, μια αίσθηση αυθεντικότητας και ευχαρίστησης. Δεν υπάρχει καμία ρήξη ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.

Κοιμηθείτε με άνεση και στυλ. Ανακαλύψτε την ευχαρίστηση των πολύ καλά κατασκευασμένων μεταλλικών κρεβατιών, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, που συνδυάζουν την λειτουργικότητα, την πολυτέλεια και την αντοχή.

Κατασκευασμένα στο χέρι, τα μεταλλικά κρεβάτια βρίσκονται στην αναγέννησή τους και τα σχέδια μας μπορούν να προσφέρουν στο σπίτι σας μοναδικότητα.